Välkommen in!

"Barn är inte bara en tröst i ålderdomen. De påskyndar den också"






lördag 24 december 2011

Julafton i Åsby går mot sitt slut...

Så går ännu en julafton mot sitt slut! Milos första jul... Inte för att han verkar ha brytt sig något nämnvärt. Denna dag har passerat som de flesta andra, äta, bajsa, sova, äta, bajsa, sova, pipa, skratta, sova och äta. Sötnöt.

Årets firande gick av stapeln i Åsby och på besök hade vi min mamma, moster och kusin. Vi började dagen med skinkfrukost framför öppna spisen. Hela dagen har förresten varit en orgie i ätande....som sig bör! Sill, lax, Jansson, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad, rödkål, skinka, ris a la malta, knäck, julmust, julvört, rocky road....

Det var en pappa-jul för barnen men vi fick låna hem dem ett par timmar mitt på dagen så de var här och åt mat med oss och sen delade vi ut lite julklappar, bla varsin onepiece, lite spel, kläder osv. Jag tror de var nöjda med dagens skörd. Elliots lycka när han hittade sin onepiece i paketet var total! :)

Även vi vuxna delade ut lite klappar och jag fick bla en Onepiece av Andreas! Lycka även för mamman. Nu är det bara Andy som inte har någon...

Nu har vi säckat ihop på soffan, alla gäster har åkt och Milo har somnat! Kan bli en räd i kylskåpet för en liten nattmacka... Det är konstigt det där, hur mycket man än äter så finns det alltid plats för lite mer!

Summa summarum: en mycket mysig julafton 2011!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar