Välkommen in!

"Barn är inte bara en tröst i ålderdomen. De påskyndar den också"






söndag 15 april 2012

Rensar i skåp och garderober!

Rensar, rensar och rensar! Ägnat en stund åt att röja bland barnens kläder och skor. Jag har plockat ut allt som är helt, rent och för smått. Det kommer att samlas ihop och skickas med en lastbil till ett barnhem i Lettland. Ett par tjejer har tagit ett strålande initiativ att packa en bil full med kläder och förnödenheter (blöjor, välling osv) och ska i början av juni köra till Lettland och lämna av alla saker till ett barnhem.

Det är ju perfekt att kläderna kommer till användning igen, mycket av sånt man har är ju jättefint och bara använt ett par gånger. Ett mycket bra initiativ och jag är imponerad av folk med handlingskraft som faktiskt inte bara pratar utan gör något också!

Lillgrodan har skaffat sig sena kvällsvanor, somnar senare och senare. Just nu ligger han i soffan och snackar med sina bästisar, fot 1 och fot 2. Betydligt piggare än både mig och Andy...

Imorgon är en helt oplanerad dag, ev någon fika framåt kvällen. Jag och Milo ska ut en sväng till Willys och ev förbi Jysk och titta på en dynbox, det är nog det enda!

Gjorde förresten den där broccoligratängen idag och den var god och framför allt, galet enkel! En bra kombo.

Tack för idag. Slut för idag.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar