Välkommen in!

"Barn är inte bara en tröst i ålderdomen. De påskyndar den också"






tisdag 3 april 2012

Packa, äta, åka...

Borde visst börja packa...åt mig själv och tre barn. Andy klarar sin egen packning, typ några kallingar, tandborste och några t-shirts sen är han klar. Det är värre för mig, jag packar alltid för mycket... Nu vet man ju inte riktigt vad det är för väder där uppe. Jag vägrar dock packa termobyxor, det är vår. Punkt slut.

Den där lilla rackaren Milo kräver ju mest prylar om man nu räknar med barnvagnen, blöjpaket, babysitter, våtservetter, kläder och bilbarnstol!

Ska svänga förbi hos Björn och hämta DVD-skärmarna till bilen, guds gåva till föräldrar som ska på långväga bilsemester! Har två Harry Potter-filmer, Alvin och Gänget 2, Marmaduke, Ice Age 3 och Rio. Har även bunkrat med festis, godis, digestive kex, Ballerina Marängswiss, mackor, kaffe och yoghurt.... Vi kommer inte svälta ihjäl!


Barnen fick påskägg av bästa morfar idag. Naturligtvis var jag där och nallade lite....lite mycket. Nu har jag sockerkoma - barnen blir sockerchockade och jag hamnar i sockerkoma! Vill bara välta i sidled och sova! ZZZzzzzzzzzzzzz

1 kommentar:

  1. Blöjor behöver du inte packa!! I helpensionen ingår blöjor:):)

    SvaraRadera