Välkommen in!

"Barn är inte bara en tröst i ålderdomen. De påskyndar den också"






onsdag 4 april 2012

Konsten att handla lokalt....

Jag handlar en hel del via nätet men försöker när det är möjligt att gynna lokala handlare. Jag har en systemkamera och har på något sätt (kanske med lite hjälp av några små miniterrorister?!) lyckats slarva bort mitt objektivlock vilket innebär att kameran ligger hemma då jag är rädd för att förstöra objektivet utan lock.

Glad i hågen travad jag in på vår lokala Expertbutik och bad om att få köpa ett objektivlock.
- Tyvärr, det är slut men jag beställer det idag så har vi det här i butiken imorgon".

Detta var för 5-6 veckor sen, jag har varit inne och frågat efter det här jäkla locket minst 5 gånger men får samma svar varje gång.
- "Tyvärr, det har inte kommit ännu. Ni är många som väntar..."
Är det restnoterat? Är det slut hos leverantör? Har lasten blivit kapad? Tog locket en omväg via Kurriduttöarna på vägen till Strängnäs? Vem hamstrar objektivlock så till den milda grad att det är helt omöjligt för en Expertbutik att komma över ett?


Nu har jag gett upp och beställt ett objektivlock via netonnet, kostar mig 49 kr, fraktfritt och kommer direkt i min brevlåda om 3-5 dagar. Man blir inte direkt sporrad att handla hos Expert igen...ever....

Men. Tanken var god. Jag försökte.

1 kommentar:

  1. haha! det e humor! jag har också försökt med många saker men det funkar så där. Vissa elektronikprylar beställer jag på nätet enbart för att slippa jobbiga "nyss varit på säljsåmycketdukantillhögstpris" försäljare! Skulle köpa en espressomaskin och killen försökte sälja på mig en svindyr dammsugare?? jag var ändå ganska tydlig ESPRESSOMASKIN, men nej, det gick inte in. Jag kom i alla fall hem med exakt den maskinen jag hade tänkt, till det pris jag hade tänkt.

    SvaraRadera