Välkommen in!

"Barn är inte bara en tröst i ålderdomen. De påskyndar den också"






fredag 23 mars 2012

Chips, popcorn och sockerkoma

Kalaset är slut och jag likaså! Att det kan ta så på krafterna att underhålla ett gäng ungar...all cred till skolpersonal som orkar med detta tjattrande dagarna i ända!

Det serverades popcorn, chips, läsk och godis i mängder. Filmen slogs på och den första halvtimmen satt alla som små ljus i soffan och tittade storögt på filmen. Sen började det krypa lite i benet på en efter en. Efter en stund så satt halva skaran kvar och försökte lyssna på filmen medan andra halvan lattjade på Elviras rum. När filmen tog slut öppnade Elvira alla sina presenter och sen droppade föräldrarna in lite vartefter och hämtade upp sin lillgroda. På det stora hela ett ganska behagligt kalas för mig :) Vi vadade i popcorn och godis när det var klart, en och annan läskpöl på golvet men i övrigt inga missöden - inget en dammsugare och moppen inte kan laga!




Nu är det över och nästa år är det Björns tur att få ansvara för kalasandet för E1&E2!

Det känns som klockan är två på natten, jag är galet trött och funderar på att joina Milo och gå och lägga mig! Imorgon kommer familjen Sollén ner för att ta sig an Milo när jag och Andy ska på fest... Jag har fullt förtroende för barnvakterna men jag kommer nog sakna min mysmupp när jag är iväg!

Jag firade min viktnedgång genom att nalla lite i godisskålen (helt otroligt ologiskt, jag vet) och det är nog sockerkoma jag hamnat i nu för jag håller på att somna i soffan med datorn i knät. Tänk om det ändå kunde vara tvärtom, att jag blev pigg av sockret och att ungarna blev lugna och trötta. :)

Nu ska jag rota igenom garderoben en sväng innan det är läggdags!




2 kommentarer:

  1. Alva tyckte att det var jättemysigt på kalaset! :)
    Kram Elin

    SvaraRadera
  2. Vad bra då! Elvira var nöjd och glad, hon fullkomligt badade i både presenter och popcorn! :)

    SvaraRadera