Välkommen in!

"Barn är inte bara en tröst i ålderdomen. De påskyndar den också"






torsdag 8 december 2011

Usel mamma!

Idag är det torsdag. Torsdag betyder torsdagslunch. Torsdagslunch betyder, nu för tiden, nachotallrik på Café Trädgårn med Daymakertjejerna. Samma tid, samma plats, samma lunch och samma bord! Dumt att säga att vi är traditionsbundna! :) Gott var det i alla fall, idag också!

Efter lunchen in på Lindex och akutköpa varma vantar, kände mig som en USEL mamma imorse när mina barn förkunnade att de frös förskräckligt om fingrarna. Deras små tunna fingervantar hjälpte inte mycket... Letade igenom hela huset men inte en enda varm vante fanns att finna! Tänk att man den 8 december kan bli överrumplad av kylan, borde ju ha insett för rätt länge sen att den är på väg. Förnekelse i sin renaste form! Nu är  i alla fall problemet avhjälpt och med lite tur så kanske de inte tappar bort dem förrän tidigast nästa fredag! Vantarna får ofta fötter och försvinner spårlöst.

Kvällen har tillbringats i soffhörnan med lite fikasällskap i form av mamma, moster och kusin! Trevligt. Moster och kusin bor i USA och vi ses typ vart 5-10 år...

Imorgon är det fredag igen. Ganska härligt trots att jag är ledig hela veckorna! E1 & E2 ska till sin pappa imorgon och Andy har hockey som vanligt så min fredagkväll lär spenderas i soffhörnan med Mille Mysmupp!

Lite bilder från igår och idag får avrunda denna torsdag:







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar