Välkommen in!

"Barn är inte bara en tröst i ålderdomen. De påskyndar den också"






söndag 26 februari 2012

Sol, hamburgare och kärleksmums

Ytterligaren en helgdag som bara rusat förbi... Lillgrodan pep nonstop igår kväll, antar att de eländiga, elaka prickarna bråkade med honom, och han kan ju inte göra mycket mer än att pipa för att visa sitt missnöje. Vi förberedde oss på en skift-natt med honom, ingen ide att vi sitter vakna båda två och stirrar på en vaken ilsken unge så jag tog första passet och Andy fick gå och lägga sig. Nu gick det faktiskt riktigt bra och när han väl slocknade framåt tolv på natten så fick vi sova (förutom de ordinarie matpauserna) till halv åtta. Skönt.

Halv åtta väcktes jag av Elvira som kom smygandes och ville ge sin storebror frukost på sängen. Elliot fyller egentligen år imorgon men då var det ju skola som Elvira så klokt påpekade... Vi gick upp och fixade lite frulle som han sen åt i sängen när vi väckt honom! Ibland är de ju för gulliga!

Snabb-bakade en omgång kärleksmums inför eftermiddagens födelsedagsfika med min sida av släkten, eftersom vattkopporna härjar så beslöt vi oss för att inte har något stort kalas för Elliot idag. Det får vi skjuta lite på. Han ska ha ett "kill-bowlingkalas" för några kompisar - hans lata mamma måste bara ringa bowlinghallen och boka upp ett datum och några banor. Sen ska inbjudningarna skickas. Förra året fick varken han eller Elvira något kalas - det rann liksom bara ut i sanden. Kassa föräldrar, stackars barn så i år så SKA det bara bli av...

Hann även med en sväng in till stan, kollade Beckmans loppis (typ 200 personer och knappt några kläder kvar när jag kom dit - tio minuter efter att de öppnat. Kul med bra respons!) och handlade lite. Hem igen och sen grillade vi hamburgaren hos grannen till lunch som sen följdes av fika här hemma med mormor, morfar och Britt-Marie.

Nu är Andy på hockey, Pricken sover, Elliot och Elvira är hos grannen och leker... Bara jag hemma, sköööööönt! Borde vika tvätt men det skiter jag i. Bloggar hellre och läser gårdagens tidning. Hann visst inte det igår :)

Bra dag. Fint väder. Trevligt sällskap, Gott fika (jag har syndat big time - det där kilot ner är nog ett kilo upp igen)!



Pricken fick vara med och grilla... Nerbäddad i vagnen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar